2011 2012 2013 2014 2015 2016
 
Prima pagina  « inapoi
 

Regrupare de forte inaintea bataliei finale

 

Duipa ce in runda a doua pierdea surprinzator in fata lui Stefan Tomici, iata-l pe favoritul nr.1, maghiarul Imre Balog, revenit din nou in frunte dupa infrangerea pe care i-a administrat-o cu negrele lui Lucian-Costin Miron. El se afla la egalitate cu alti trei jucatori care au 6,5 puncte: Marius Manolache (victorios la Petre Nad-Titus), Dan Bogdan si Andrei Murariu (coechipierii de la AEM Luxten Timisoara convenind rapid asupra remizei). Intalniirile din ultima runda ii aduc fata in fata pe cei patru (Balog-Murariu si Manolache-Bogdan), iar in cazul egalitatii de puncte ordinea criteriilor de departajare va fi trasa la sorti.

In cazul in care ambele partide centrale se incheie remiza, sanse pentru locul 1 au si jucatorii din plutonul celor cu 6 p., cele patru intalniri dintre ei avand favoriti certi, pe baza diferentei de rating. Interesanta este si disputa pentru cea mai bine clasata dintre jucatoare, la aceasta postura ravnind Silvia-Raluca Sgircea, Ioana Gelip, Adeline-Ramona Uta si Roxana Adoamnei.

Ultima runda de la Arad Open 2011 incepe de la ora 9.30, festivitatea de premiere fiind programata la ora 15.30 in aceeasi locatie in care s-a jucat: Palatul Cultural din orasul de pe Mures.

Prima pagina  « inapoi