2011 2012 2013 2014 2015 2016

ETAPA IN CIRCUITUL BALKAN GRAND PRIX

 
Prima pagina  « inapoi
 

Islanda si Ungaria la conducere in turneul aradean

 

Performerul rundei duble de marti poate fi considerat islandezul Dagur Arngrimsson, care i-a învins consecutiv pe marii maestri Goran Cabrilo si Mihai Subă. El a devenit liderul turneului cu 6 p., ca si maghiarul Imre Balog. Acesta a câstigat cu moldoveanul Iulian Baltag, apoi l-a surclasat pe francezul Gabriel Battaglini (învingătorul matinal al Corinei Peptan), pentru care locul 1 s-a dovedit... o sapcă prea mare !

Este de remarcat si revenirea cu dublă victorie a marelui maestru Andrei Murariu, aflat acum într-un numeros pluton de jucători care au adunat 5,5 p., doi dintre ei întâlnindu-se mâine într-un derby al tineretii: Tiberiu Georgescu – Cristian Chirilă. Dintre lideri, mai avantajat pare islandezul, care va avea albele la Boris Itkis, în timp ce maghiarul îl întâlneste cu piesele negre pe Gergely Szabo. Dar pană la penultima rundă, de la ora 10 se va desfăsura turneul de sah combinat (la patru mâini), pe care IO Alin Câmpeanu îl cultivă an de an.

În turneele de copii Galleria Open, înaintea ultimei runde programată mâine conduc Rozsa Majoros (8 ani), respectiv Paul Paraschiv si Alin Anghelus (cat.12 ani).

Prima pagina  « inapoi