2011 2012 2013 2014 2015 2016

ETAPA IN CIRCUITUL BALKAN GRAND PRIX

 
Prima pagina  « inapoi
 

Lupta in careu pentru locul 1

 

Doua revelatii ale turneului PAB Romania Arad Open 2012, islandezul Dagur Arngrimsson si maghiarul Kornel Szalai, au suferit astăzi prima înfrângere, drumul lor fiind stopat de IM Boris Itkis, respectiv GM Andrei Murariu. Invingătorii se gasesc în cvartetul fruntas cu 6.5 p., alături de GM Imre Balog (remiză de luptă cu GM Szabo) si de IM Gabriel Battaglini, care jucând fără presiune l-a învins pe IM Doncea.

Disputele centrale ale ultimei runde, programată joi de la 9.30, sunt Balog-Itkis si Battaglini-Murariu. Urmează 6 partide între jucătorii cu 6 p., un interes special prezentând cea dintre Corina Peptan si Gergely Szabo.Dat fiind numărul mare al premiilor pe diverse categorii, este de asteptat o disputa intensă în majoritatea partidelor programate, la festivitatea de premiere (ora 15) urmand a fi distinsi si castigătorii de la dezlegari si sah combinat (la acesta din urmă impunandu-se fratii Stegariu, concursul fiind jucat in paralel cu palpitanta excursie cu caiacul pe Mures, intreprinsa de alti participanti).

La Centrul comercial Galleria s-au incheiat azi turneele pentru copii, la categoria 8 ani impunandu-se cu punctajul maxim Rozsa Majoros (Ungaria), în timp ce la 12 ani cel mai bun s-a dovedit a fi Alin-Gabriel Anghelus (Unio Satu Mare).

Prima pagina  « inapoi