2011 2012 2013 2014 2015 2016
 
Prima pagina  « inapoi

Deaschidem festivalul joi dimineata cu turneul de Fischer Random!

In deschiderea turneului Banca Feroviara - Astra Open care va incepe jpi dupa masa, in dimineata zilei de joi vom incepe festivalul cu deja traditionalul turneu de Fischer Random. Cum marea majoritate a jucatorilor vin din 5 august la Arad, va asteptam sa va faceti incalzirea la acest interesant turneu unde creativitatea are un rol primordial.

Turneul se va desfasura la Sala Polivalenta incepand cu ora 10,30 pe parcursul a 7 runde in sistem elvetian. Ritmul de joc e de 5 minute cu 3 secunde aditionale dupa fiecare mutare. Pozitia de start va fi trasa la sorti computerizat inaintea fiecarei runde, participantii avand cateva minute inainte de incepere la dispozitie pentru a se obisnui cu pozitia.

Taxa de participare e simbolica - 15 lei/jucator, premii din taxele de participare cu locul 1 garantat 150 lei. Se vor premia primii trei clasati la general, cel mai bun junior sub 18 ani, locul 1 la sub 2000 elo si primele doua locuri la performanta (performanta -elo). Inscrierile inainte de turneu la sala iar festivitatea de premiere va avea loc odata cu festivitatea la turneul general, miercuri 12 august. Va asteptam!

Prima pagina  « inapoi