2011 2012 2013 2014 2015 2016
 
Prima pagina  « inapoi

Ce e nou in 2016 la Arad Open

Se apropie a noua editie a festivalului sahist aradean, unul din cele mai mari din tara. Daca la inceput am avut un singur turneu, de-a lungul anilor am adaugat turnee de copii, de blitz, klotz, fischerrandom, totul transformandu-se treptat intr-un veritabil festival sahist, desfasurat in ultimii ani sub numele Festivalul International de Sah Arad.

Ne bucuram ca multi dintre dv. revin cu placere la Arad an de an si se intereseaza despre turneul nostru inca de la inceputul anului. Desi cu resurse limitate, incercam an de an sa ridicam valoarea turneului si conditiile oferite jucatorilor.

Principala noutate in acest an este ca nu se va mai juca la Sala Sporturilor. Multi s-au plans de caldura excesiva din sala anul trecut desi e drept am avut si ghinionul sa prindem o vreme caniculara. Anul acesta turneul se va desfasura in elegantele sali de conferinta ale Hotelului Continental, in sali cu aer conditionat, astfel ca suntem siguri ca vom avea conditii de joc excelente. Aceste conditii superioare au fost create insa cu un efort financiar considerabil ce a generat si o usoara crestere a taxei de participare.

In structura premiilor, noutatile vin la premiile pentru amatori, la sectiunile pe elo rating, unde in acest an vom avea cate 3 premii la fiecare din cele noua categorii, valoarea premiilor pentrulocul 1 si 2 crescand si ea fata de anii trecuti 

La cazare avem anul acesta variante foarte bune, incepand de la 20 lei pe noapte de persoana la caminele Universitatii Aurel Vlaicu (in camere cu 2 paturi), oferta de cazare fiind completata de Hotel Moara cu Noroc, Hotel Parc (noutate in acest an) si Hotel Continental. Daca de la ultimele trei hoteluri se ajunge pe jos destul de usor la sala de joc de la internat vom avea asigurat transportul jucatorilor la sala de joc (si inapoi) 

Vestea buna e ca am reusit sa negociem ceva mai bine ofertele la masa, avem doua variante aici - Restaurantul Red House pentru cei cazati la internat (25 lei pranz + cina) si Restaurantul Bon Apetit pentru cei de la hotelurile din centru (30lei pranz + cina).

Luni seara vom avea si un party pentru jucatori, vom reveni cu amanunte ulterior.

Pe langa concursurile de blitz, klotz, sah combinat tandem, tenis de masa, vom avea si multe sesiuni gratuite de antrenament cu maestri internationali.  

Prima pagina  « inapoi